Restaurant Kaj Kok - Møn

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/6/7/kaj-kok.dk/httpd.www/templates/kaj_kok_11_19_b/functions.php on line 199

kroen sep 2013Restaurant Kaj Kok ligger i de bygninger der indtil 1976 husede Landsled Bageri. Restauratør Poul Jensen tidligere Kalvehave Færgegård byggede bageriet om til restaurant og siden 1986 har Gitte og Kaj Hansen drevet kroen. 
Kaj Hansen, Kaj Kok, er uddannet i 1973 på Hotel Imperial i København, og har med  meget få undtagelser været i branchen siden. 
Gitte Kærholm Hansen, Kromor,blev i 1976 uddannet som klinikassistent, hvilket hun virkede som i næsten 20 år, men med parrets 4 børn valgte Gitte at "gå hjemme"  og de senere år har restauranten været drevet som mand og kone forretning. 
Restauranten er kendt for sine store portioner -ingen fritureretter, gode børnemenuer, fiskeretter og så for altid at have stegt flæsk med persillesovs på menuen.
Kaj Kok er røgfrit. 

Bestillinger til jul og nytår HUSK sidste frist 10. decemebr.
Brug knappen for oven

ÅBNINGSTIDER:
Vi har ikke åbent for a la carte før til Påske

sandagergaardMEN....... VI ER HER........
Vi laver mad ud af huset til alting - fødselsdage, jubilæer m.m. Varmt eller koldt
Ring for en snak 55 81 35 85 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
I det omfang vi er her, kan - selvfølgeligt - stegt flæsk og wienerschnitzler bestilles ud af huset. 
Gule ærter og kogt oksebryst med peberrodssauce kan bestilles ud af huset
Møder kan arrangeres.
Sammenkomster efter bisættelser/begravelser
                                                                        

sengOvernatning mm. på Møn www.bb-moen.dk    Siden opdateret 29. september 2019.    elite maerkat