Restaurant Kaj Kok

nisserJUL og NYTÅR HOS KAJ KOK 2018

SOM SÆDVANLIG LAVER VI MAD UD AF HUSET ALLE JULEDAGE                                     Printervenlig version af menu

Juleaften 24. december afhentning senest kl. 15
Juledag 25. december afhentning senest kl. 13
2. juledag 26. december afhentning senest kl. 13
NYTÅRSAFTEN 31. december, afhentning senest kl. 17.00

Bestillinger til juledagene og juleaften senest d. 10. december.
Bestillinger til nytår senest d. 17 december.

JULEAFTEN 24. DECEMBER 2018
1
Andesteg med hvide og brune kartofler, rødkål, ½ æble med gele, svesker, appelsinbåde og god kartoffelvenlig sovs.
Pris pr. couvert kr. 175,00
2
Flæskesteg med hvide og brune kartofler, rødkål, ½ æble med gele, Hjemmelavet agurkesalat, appelsinbåde og god kartoffelvenlig sovs.
Pris pr. couvert kr. 130,00
3
Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce.
Pris pr. couvert kr. 50,00

aserne86JULEFROKOST FRA KAJ KOK 2018
NR. 1 minimum 10 couverter.
Marineret sild, æg og tomat,
pandestegt fiskefilet med citron og remoulade, 
hjemmelavet æbleflæsk og sennep, 
hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce,
Brød, fedt og smør
Pris pr. couvert kr. 125,00

Nr. 2 minimum 10 couverter.
Marineret sild, kryddersild, æg og tomat,
ferskrøget laks med røræg og asparges,
hjemmelavet æbleflæsk med sennep,
ribbensteg med rødkål og
hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce.
Brød, fedt og smør
Pris pr. couvert kr. 150,00

Julemanden og vinen2Nr. 3 minimum 10 couverter
Marineret sild, hjemmelavet stegt sild i eddike, æg og tomat,
pandestegt fiskefilet med citron og remoulade,
skinke med grønlangkål og brun kartofler,
hjemmelavet æbleflæsk,
ribbensteg med rødkål,
brie med mandariner og
hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce.
Brød, fedt og smør
Pris pr. couvert kr. 198,00

TILLÆG TIL JULEFROKOST 2018.
Carrysild med æg .........................................Kr. 17,-
Stegt sild i eddike .........................................Kr. 25,-
Ferskrøget laks med røræg ............................Kr. 35,-
Røget ål med røræg ......................................Kr. 35,-
Fiskefillet med remoulade og citron .................Kr. 30,-
Finker med rødbeder .....................................Kr. 25,-
Blodpølse med sirup og brun farin ...................Kr. 25,-
 santa21 2Lun ribbensteg med rødkål ........................... Kr. 30,-
 Andesteg med rødkål ....................................Kr. 30,-
Æbleflæsk med sennep ..................................Kr. 35,-
Mørbradbøf med løgsauce ..............................Kr. 35,-
Glaseret skinke med grønlangkål
og brunede kartofler......................................Kr. 35,-
2 tarteletter med høns i asparges ...................Kr. 35,-
Lun leverpostej med bacon og champignon.......Kr. 30,-
Medister med rødkål .....................................Kr. 25,-
Brie med mandariner.....................................Kr. 25,-
Skæreost med sveskeblommer........................Kr. 35,-
Hjemmelavet ris a la mande med
kirsebærsauce..............................................Kr. 35,-
Alt incl. Brød smør og fedt. Minimum 10 couverter.

champagne toast1NYTÅRAFTEN      KAJ KOK     2018
Bestilling senest 17. december. Afhentning senest kl. 17

Menu: minimum 10 couverter.
Torsk Bellevue med flute og smør - anrettet på fad
Oksemørbrad stegt rosa - (er ikke skåret ud)
Bagt kartoffel
Dampet julesalat og grillet tomat
Sauce bordelaise

Pris pr couvert: kr. 325,-

Buffet: min 10 couverter
Torsk Bellevue med flute og smør - anrettet på fad 
Rosastegt oksefilet,
Sprængt svinekam
Flødekartofler
Mixet salat med feta, oliven marinerede hvidløg og soltørrede tomater
Melonsalat
Flødesauce

Pris pr. couvert kr. 300,-

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Print vore Julemenuer og nytårsmenu her(åbner som pdf.fil i nyt vindue)